Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g900g7920kcal0g0g900g0g
Viinietikka 23g4.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2340g16556kcal61.8g1.6g1850.8g0g
Valittu annoskoko1170g8278kcal30.9g0.8g925.4g0g
Annoskoko puolitettuna585g4139kcal15.5g0.4g462.7g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495