Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g100g880kcal0g0g100g0g
Viinietikka 2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g1839kcal6.8g0.2g205.6g0g
Valittu annoskoko130g920kcal3.4g0.1g102.8g0g
Annoskoko puolitettuna65g460kcal1.7g0.1g51.4g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495