Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1000g8800kcal0g0g1000g0g
Viinietikka 25g5.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g18395kcal68.8g1.8g2056.4g0g
Valittu annoskoko1300g9198kcal34.4g0.9g1028.2g0g
Annoskoko puolitettuna650g4599kcal17.2g0.5g514.1g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495