Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1200g10560kcal0g0g1200g0g
Viinietikka 30g6.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3120g22074kcal82.6g2.4g2467.6g0g
Valittu annoskoko1560g11037kcal41.3g1.2g1233.8g0g
Annoskoko puolitettuna780g5519kcal20.7g0.6g616.9g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495