Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1400g12320kcal0g0g1400g0g
Viinietikka 35g7.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3640g25753kcal96.2g2.8g2879g0g
Valittu annoskoko1820g12876kcal48.1g1.4g1439.5g0g
Annoskoko puolitettuna910g6438kcal24.1g0.7g719.8g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495