Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1800g15840kcal0g0g1800g0g
Viinietikka 45g9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g33111kcal123.8g3.4g3701.4g0g
Valittu annoskoko2340g16555kcal61.9g1.7g1850.7g0g
Annoskoko puolitettuna1170g8278kcal31g0.9g925.4g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495