Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2400g21120kcal0g0g2400g0g
Viinietikka 60g12kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g44148kcal165g4.6g4935.4g0g
Valittu annoskoko3120g22074kcal82.5g2.3g2467.7g0g
Annoskoko puolitettuna1560g11037kcal41.3g1.2g1233.9g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495