Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2800g24640kcal0g0g2800g0g
Viinietikka 70g15kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g51506kcal192.6g5.4g5757.8g0g
Valittu annoskoko3640g25753kcal96.3g2.7g2878.9g0g
Annoskoko puolitettuna1820g12877kcal48.2g1.4g1439.5g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495