Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.8g3g101.5g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3600g31680kcal0g0g3600g0g
Viinietikka 90g19kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9360g66222kcal247.6g7g7403g0g
Valittu annoskoko4680g33111kcal123.8g3.5g3701.5g0g
Annoskoko puolitettuna2340g16555kcal61.9g1.8g1850.8g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495