Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g400g3520kcal0g0g400g0g
Viinietikka 10g2.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g7358kcal27.6g0.8g822.6g0g
Valittu annoskoko520g3679kcal13.8g0.4g411.3g0g
Annoskoko puolitettuna260g1840kcal6.9g0.2g205.7g0g
Arvot/100g100g708kcal2.7g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495