Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g50g440kcal0g0g50g0g
Viinietikka 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g920kcal3.4g0g102.8g0g
Valittu annoskoko65g460kcal1.7g0g51.4g0g
Annoskoko puolitettuna33g230kcal0.9g0g25.7g0g
Arvot/100g100g707kcal2.6g0g79g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495