Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto

Huuhtele ja liuota herneitä vuorokauden.

Keitä herneet 2,5-3 litrassa vettä, sekaan jauheliha ja pekoni paloiteltuna.

Ainakin pari tuntia pitää keittää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 500g1511kcal89.6g242.5g5g53.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Amerikan Pekoni filee, HK140g224kcal29.4g0.4g126g0g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g4799kcal390g485.8g342g107g
Valittu annoskoko3540g2399kcal195g242.9g171g53.5g
Annoskoko puolitettuna1770g1200kcal97.5g121.5g85.5g26.8g
Arvot/100g100g68kcal5.5g6.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202917