Creme brulee
Halkaiset vaniljatanko ja kaavi teräväkärkisellä lusikalla vanilja.
Laita sokeri ja munan keltuaiset ja vanilja astiaan ja vatkaa kuohkeaksi.
Laita loput vaniljatangosta kattilaan johon lisäät kerman ja maidon.
Kuumenna kiehumispisteeseen ja ota tanko pois kattilasta.
Lisää tämä seos yhtenäisenä nauhana vatkatun sokeri munaseoksen joukkoon.
Laita seos uuninkestävään vuokaan ja laita uuniin 80-90 asetta ja noin 50-60 minuuttia.
Jäähdytä ja laita jääkaappiin.
Vähintään 4 tunniksi.
Sitten lisää päälle ruokosokeri ja laita uuniin grillivastukselle ja vahdi koko ajan ettei sokeri pala pintaan.
Ja sit valmista nauttitavaksi vaikkapa lakkojen kera! ah nam
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa
Beachlady