Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai15g52kcal1.8g10.4g0.3g0.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Kaakao (Oboy, original)10g37kcal0.4g8.2g0.3g0.6g
Liivate 15g52kcal12.8g0g0g0g
Flora vispi 20%200g440kcal6g10g40g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g100g467kcal2.8g64g22g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen30g164kcal3.3g14.7g9.9g0.5g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200g69kcal6.1g10g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2039g4969kcal121.4g673.6g190.4g4.8g
Valittu annoskoko1020g2485kcal60.7g336.8g95.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna510g1242kcal30.4g168.4g47.6g1.2g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376