Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g669kcal19.9g136.5g2.3g6.8g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 100g86kcal3.1g4.4g6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g170g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Oliivi kivetön musta rainbow50g90kcal0.3g2.9g8.5g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 100g379kcal27.9g0g30g0g
Muna, annos 60g120g105kcal9.1g1g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g5101kcal193.2g315.6g333.6g18.4g
Valittu annoskoko1236g2551kcal96.6g157.8g166.8g9.2g
Annoskoko puolitettuna618g1275kcal48.3g78.9g83.4g4.6g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460