Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Rahkamustikkapiirakka

Kananmunat vaahtoon sokerin kanssa lisätään osa öljystä, loput 2 lasivuoan pohjalle levitetään pullasudilla.

Jauhot ja alkiot sekoitaan vaahtoon taikinaksi.

Taikina jaetaan kahteen vuokaan ja paistetaan 5 min puolikypsäksi.

Rahka ja jogurtti sekoitetaan, maustetaan sokerilla ja vaniljasokerilla ja jaetaan puolipaistuneiden pohjien päälle, päälle ripotellaan mustikat paistetaan vielä lisää noin 20 min kunnes kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl120g408kcal16.8g76.8g3.7g6.6g
Vehnänalkio, 0,25 dl25g80kcal7.2g8.3g2g3.5g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g50g0g
Rahka, valio150g98kcal15g6.3g0.5g0g
Mustikka metsä- 180g79kcal0.9g11.5g1.1g5.9g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 200g69kcal6.1g10g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2094g3798kcal147.6g424.6g160g32g
Valittu annoskoko1047g1899kcal73.8g212.3g80g16g
Annoskoko puolitettuna524g949kcal36.9g106.2g40g8g
Arvot/100g100g181kcal7g20.3g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203558