Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g50g31kcal6.6g0.6g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 180g257kcal22.5g0.5g18.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1000g3431kcal101.9g700g12g35g
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g10069kcal315g1464.2g301.8g70g
Valittu annoskoko1980g5035kcal157.5g732.1g150.9g35g
Annoskoko puolitettuna990g2517kcal78.8g366.1g75.5g17.5g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741