Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.6g2.2g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g10kcal0.1g0.7g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g1000g1120kcal220g14g20g5g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3872g3703kcal475.4g150.8g130g14.6g
Valittu annoskoko1936g1851kcal237.7g75.4g65g7.3g
Annoskoko puolitettuna968g926kcal118.9g37.7g32.5g3.7g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203790