Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 567g166kcal5.3g25.5g2.3g10.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g5g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g23g36kcal1.8g0.9g2.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Oltermanni 17%75g203kcal22.5g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g2172kcal185.8g56.8g128.6g21.6g
Valittu annoskoko1062g1086kcal92.9g28.4g64.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna531g543kcal46.5g14.2g32.2g5.4g
Arvot/100g100g102kcal8.7g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235