Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 756g221kcal7.1g34g3g14.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g30g48kcal2.4g1.2g3.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Oltermanni 17%100g270kcal30g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g2896kcal248g75.8g171g28.8g
Valittu annoskoko1416g1448kcal124g37.9g85.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna708g724kcal62g19g42.8g7.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235