Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 944g276kcal8.9g42.5g3.8g17.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g831kcal95.1g0g50g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%125g200kcal3.4g3.4g18.8g0g
Oltermanni 17%125g338kcal37.5g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3540g3620kcal310g94.8g214.2g35.8g
Valittu annoskoko1770g1810kcal155g47.4g107.1g17.9g
Annoskoko puolitettuna885g905kcal77.5g23.7g53.6g9g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235