Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1133g332kcal10.7g51g4.5g21.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g997kcal114.1g0g60g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g45g126kcal8.6g0g9.9g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g45g72kcal3.6g1.8g5.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4.1g4.1g22.5g0g
Oltermanni 17%150g405kcal45g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4248g4344kcal372.2g113.8g256.6g43g
Valittu annoskoko2124g2172kcal186.1g56.9g128.3g21.5g
Annoskoko puolitettuna1062g1086kcal93.1g28.5g64.2g10.8g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235