Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1322g387kcal12.4g59.5g5.3g25.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha701g1163kcal133.1g0g70g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g53g147kcal10g0g11.6g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g53g84kcal4.2g2.1g6.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g280kcal4.7g4.7g26.3g0g
Oltermanni 17%175g473kcal52.5g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g5068kcal433.8g132.6g299.6g50.2g
Valittu annoskoko2478g2534kcal216.9g66.3g149.8g25.1g
Annoskoko puolitettuna1239g1267kcal108.5g33.2g74.9g12.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235