Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1510g442kcal14.2g67.9g6g28.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g60g96kcal4.8g2.4g7.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Oltermanni 17%200g540kcal60g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5660g5788kcal495.6g151.4g342g57.4g
Valittu annoskoko2830g2894kcal247.8g75.7g171g28.7g
Annoskoko puolitettuna1415g1447kcal123.9g37.9g85.5g14.4g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235