Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1700g498kcal16g76.5g6.8g32.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.1g0g90.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g68g189kcal12.8g0g14.9g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g68g108kcal5.4g2.7g8.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%225g360kcal6.1g6.1g33.8g0g
Oltermanni 17%225g608kcal67.5g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6372g6516kcal557.8g170.6g385.4g64.6g
Valittu annoskoko3186g3258kcal278.9g85.3g192.7g32.3g
Annoskoko puolitettuna1593g1629kcal139.5g42.7g96.4g16.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235