Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 189g55kcal1.8g8.5g0.8g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g7.5g12kcal0.6g0.3g1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Oltermanni 17%25g68kcal7.5g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana708g724kcal62g19g43.2g7.2g
Valittu annoskoko354g362kcal31g9.5g21.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna177g181kcal15.5g4.8g10.8g1.8g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235