Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1889g553kcal17.8g85g7.6g35.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1001g1661kcal190.1g0g100.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g75g120kcal6g3g9.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.8g6.8g37.5g0g
Oltermanni 17%250g676kcal75.1g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g7240kcal620.2g189.6g428g71.8g
Valittu annoskoko3540g3620kcal310.1g94.8g214g35.9g
Annoskoko puolitettuna1770g1810kcal155.1g47.4g107g18g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235