Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 378g111kcal3.6g17g1.5g7.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g15g42kcal2.9g0g3.3g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g15g24kcal1.2g0.6g2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Oltermanni 17%50g135kcal15g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1448kcal124.2g38g85.6g14.4g
Valittu annoskoko708g724kcal62.1g19g42.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna354g362kcal31.1g9.5g21.4g3.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235