Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1000g758kcal18.7g154.2g2g10g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g60g210kcal2.1g48.6g0.6g1.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 500g562kcal105.7g0g15g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Sieni tatti, hapero 100g28kcal1.8g2.9g0.5g1.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g6462kcal284.8g454.6g381.4g49.4g
Valittu annoskoko2470g3231kcal142.4g227.3g190.7g24.7g
Annoskoko puolitettuna1235g1616kcal71.2g113.7g95.4g12.4g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282