Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g200g200kcal40g4.4g22g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Herkkusieni200g30kcal4.6g1.2g1g3g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli100g180kcal6.8g3.8g15g0g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1670g1448kcal111.4g60.4g122.6g10.2g
Valittu annoskoko835g724kcal55.7g30.2g61.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna418g362kcal27.9g15.1g30.7g2.6g
Arvot/100g100g87kcal6.7g3.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522