Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvisgratiini

Keitä kukka- ja parsakaali, paloiteltu kesäkurpitsa sekä porkkanat kattilassa n. 10-15min.

Siivilöi keitetyt kasvikset ja kaada voideltuun vuokaan.

Paloittele paprikat minkä jälkeen nekin voi kaataa vuokaan.

Lämmitä kerma lähes kiehuvaksi ja lisää joukkoon tuorejuusto pieninä nokareina.

Mausta suolalla ja pippurilla (joko musta tai valkopippuri, tai vaikka molemmat)

Ripottele juustoraasteja päälle

Paista 200c uunin keskitasolla n. 40 min.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 500g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Parsakaali brokkoli 500g175kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Ruokakerma Valio 4% K&P250g150kcal2.5g11.3g10g1.5g
Eva sulatejuusto aurinkokuivattu tomaatti, laktoositon (Arla ingman), annos 10g100g150kcal16g2.2g9g0.2g
Emmentaljuustoraaste 17% (Arla), annos 150g75g221kcal24.8g1g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g1920kcal158.8g123.2g72.6g73.6g
Valittu annoskoko1925g960kcal79.4g61.6g36.3g36.8g
Annoskoko puolitettuna963g480kcal39.7g30.8g18.2g18.4g
Arvot/100g100g50kcal4.1g3.2g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204900