Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1400g2100kcal238g5.6g123.2g0g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1500g855kcal21g186g3g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi150g15kcal2.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9100g5940kcal522.6g387.8g252.4g0g
Valittu annoskoko4550g2970kcal261.3g193.9g126.2g0g
Annoskoko puolitettuna2275g1485kcal130.7g97g63.1g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902