Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 467g84kcal2.6g11.7g1.9g3.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen267g371kcal50.7g0g18.7g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)83g250kcal10.8g0.1g23.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g113g84kcal5.1g14.6g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl133g113kcal1.9g5.9g9.3g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore13g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g67g173kcal20g1.3g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2312g2184kcal184.6g71.8g127.2g8g
Valittu annoskoko1156g1092kcal92.3g35.9g63.6g4g
Annoskoko puolitettuna578g546kcal46.2g18g31.8g2g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278