Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 584g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen334g464kcal63.4g0g23.3g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)104g313kcal13.5g0.1g29.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g142g105kcal6.4g18.3g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl167g142kcal2.3g7.3g11.7g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore17g6.7kcal0.5g0.8g0.1g0.7g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g83g217kcal25g1.7g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2890g2731kcal230.8g89.6g159g10.2g
Valittu annoskoko1445g1365kcal115.4g44.8g79.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna723g683kcal57.7g22.4g39.8g2.6g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278