Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 934g169kcal5.2g23.3g3.7g6.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen534g742kcal101.4g0g37.4g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)167g500kcal21.7g0.2g46.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g227g168kcal10.2g29.3g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl267g227kcal3.7g11.7g18.7g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore27g11kcal0.8g1.3g0.2g1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g133g347kcal40g2.7g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4624g4369kcal369.2g143.6g254.6g15.8g
Valittu annoskoko2312g2185kcal184.6g71.8g127.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna1156g1092kcal92.3g35.9g63.7g4g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278