Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1051g190kcal5.9g26.3g4.2g7.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g835kcal114.1g0g42g0g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)188g563kcal24.4g0.2g52.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g255g189kcal11.5g32.9g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore30g12kcal0.9g1.5g0.2g1.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g150g390kcal45g3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5202g4915kcal415.6g161.6g286g18.2g
Valittu annoskoko2601g2457kcal207.8g80.8g143g9.1g
Annoskoko puolitettuna1301g1229kcal103.9g40.4g71.5g4.6g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278