Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1167g211kcal6.5g29.2g4.7g8.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen667g927kcal126.7g0g46.7g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)209g625kcal27.1g0.2g58.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g284g210kcal12.8g36.6g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl334g284kcal4.7g14.7g23.3g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore33g13kcal1g1.7g0.3g1.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g167g434kcal50g3.3g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g5461kcal461.6g179.6g318.4g20g
Valittu annoskoko2890g2731kcal230.8g89.8g159.2g10g
Annoskoko puolitettuna1445g1365kcal115.4g44.9g79.6g5g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278