Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1400g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)250g750kcal32.5g0.3g70g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g340g252kcal15.3g43.9g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore40g16kcal1.2g2g0.3g1.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g520kcal60g4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6932g6550kcal553.6g215.4g381.6g24g
Valittu annoskoko3466g3275kcal276.8g107.7g190.8g12g
Annoskoko puolitettuna1733g1637kcal138.4g53.9g95.4g6g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278