Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 234g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen133g185kcal25.3g0g9.3g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)42g125kcal5.4g0g11.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g57g42kcal2.6g7.3g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore6.7g2.7kcal0.2g0.3g0.1g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g33g87kcal10g0.7g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g1092kcal92.2g35.6g63.6g4g
Valittu annoskoko578g546kcal46.1g17.8g31.8g2g
Annoskoko puolitettuna289g273kcal23.1g8.9g15.9g1g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278