Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)63g188kcal8.1g0.1g17.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g85g63kcal3.8g11g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g50g130kcal15g1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1733g1637kcal138.4g53.8g95.4g6g
Valittu annoskoko867g819kcal69.2g26.9g47.7g3g
Annoskoko puolitettuna433g409kcal34.6g13.5g23.9g1.5g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278