Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g300g511kcal48.1g1.5g36g0g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 143g69kcal1.7g13.5g0.3g2.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Aromisuola (5g)7.5g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g188g207kcal4.3g7.5g18.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g68g257kcal0.7g62.2g0.3g0g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2214g2180kcal113.2g176.2g116.6g5.6g
Valittu annoskoko1107g1090kcal56.6g88.1g58.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna554g545kcal28.3g44.1g29.2g1.4g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857