Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g33g57kcal5.3g0.2g4g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 16g7.7kcal0.2g1.5g0g0.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.8g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Aromisuola (5g)0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g21g23kcal0.5g0.8g2.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g7.5g29kcal0.1g6.9g0g0g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g242kcal12.6g19.6g12.8g0.6g
Valittu annoskoko123g121kcal6.3g9.8g6.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g61kcal3.2g4.9g3.2g0.2g
Arvot/100g100g98kcal5.1g8g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857