Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g334g567kcal53.4g1.7g40.1g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 159g77kcal1.9g15g0.3g2.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.3g21kcal1g0.1g1.8g0g
Aromisuola (5g)8.3g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g209g230kcal4.8g8.3g20.9g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g75g285kcal0.8g69.1g0.4g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g2423kcal125.8g195.8g129.6g6g
Valittu annoskoko1230g1211kcal62.9g97.9g64.8g3g
Annoskoko puolitettuna615g606kcal31.5g49g32.4g1.5g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857