Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g401g681kcal64.1g2g48.1g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 190g93kcal2.2g18g0.4g3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Aromisuola (5g)10g5.6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g250g275kcal5.8g10g25g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g90g343kcal0.9g82.9g0.5g0g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g2907kcal150.8g235.2g155.4g7.2g
Valittu annoskoko1476g1454kcal75.4g117.6g77.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna738g727kcal37.7g58.8g38.9g1.8g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857