Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g467g794kcal74.8g2.3g56.1g0g
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 222g108kcal2.6g21g0.4g3.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g29kcal1.4g0.2g2.6g0g
Aromisuola (5g)12g6.5kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g292g321kcal6.7g11.7g29.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g105g400kcal1.1g96.7g0.5g0g
Sinappi 28g37kcal1.2g4g1.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g3391kcal175.8g274.2g181.2g8.4g
Valittu annoskoko1722g1696kcal87.9g137.1g90.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna861g848kcal44g68.6g45.3g2.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857