Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g50g85kcal8g0.3g6g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 24g12kcal0.3g2.3g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Aromisuola (5g)1.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g31g34kcal0.7g1.3g3.1g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g11g43kcal0.1g10.4g0.1g0g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana369g363kcal18.8g29.6g19.4g1g
Valittu annoskoko185g182kcal9.4g14.8g9.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna92g91kcal4.7g7.4g4.9g0.3g
Arvot/100g100g98kcal5.1g8g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857