Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g534g908kcal85.4g2.7g64.1g0g
Vesi668g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 254g123kcal3g24g0.5g4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g33kcal1.6g0.2g2.9g0g
Aromisuola (5g)13g7.5kcal0.1g1.4g0.1g0.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g334g367kcal7.7g13.4g33.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g120g457kcal1.2g110.5g0.6g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3936g3876kcal200.8g313.4g207g9.6g
Valittu annoskoko1968g1938kcal100.4g156.7g103.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna984g969kcal50.2g78.4g51.8g2.4g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857