Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g601g1021kcal96.1g3g72.1g0g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 285g139kcal3.4g27.1g0.5g4.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Aromisuola (5g)15g8.4kcal0.1g1.6g0.2g0.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g376g413kcal8.6g15g37.6g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g135g514kcal1.4g124.4g0.7g0g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4428g4361kcal226g352.8g233.2g10.8g
Valittu annoskoko2214g2180kcal113g176.4g116.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna1107g1090kcal56.5g88.2g58.3g2.7g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857