Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g67g114kcal10.7g0.3g8g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 32g15kcal0.4g3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Aromisuola (5g)1.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g42g46kcal1g1.7g4.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g15g57kcal0.2g13.8g0.1g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g485kcal25.4g39.2g26g1.2g
Valittu annoskoko246g242kcal12.7g19.6g13g0.6g
Annoskoko puolitettuna123g121kcal6.4g9.8g6.5g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5.2g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857