Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g668g1135kcal106.8g3.3g80.1g0g
Vesi835g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 317g154kcal3.7g30.1g0.6g5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.3g3.7g0g
Aromisuola (5g)17g9kcal0.1g1.8g0.2g0.4g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g417g459kcal9.6g16.7g41.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g150g571kcal1.5g138.2g0.8g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g4845kcal251g392g259g12.2g
Valittu annoskoko2460g2423kcal125.5g196g129.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna1230g1211kcal62.8g98g64.8g3.1g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857